8 nov. 2009

Modele cercei la moda

Modelele de cercei la moda pot influenta intreaga tinuta, asa ca alege-i pe cei potriviti si pune-ti fata in valoare. Sau, daca nu vrei neaparat pentru tine, asta e un ghid excelent pentru cadouri.

Fata rotunda
Modele cercei la moda
Ai nevoie de cercei care iti alungesc fata, subtiri si lungi. Fomele geometrice te pot si ele ajuta: cerceii patrati, dreptunghiulari sau in general cu unghiuri te avantajeaza. Nu alege cercei mici. Iti vor mari fata.

Fata inima
Modele cercei la moda mici, forme rotunjite, maxim medii. Poti folosi si cercei candelabru, dar sa fie ovali, iti completeaza barbia. O alta alegere potrivita tie sunt cerceii in forma de lacrima.

Fata patrata
Cercei: lasa-i sa atarne! Iti vor alungi fata. Dar sa fie de marime medie, cu forma unghiulara dar cu colturile rotunjite. In nici un caz modele de cercei patrati! Accentueaza nedorit maxilarul.

Fata ovala
Cercei la moda: esti norocoasa, poti purta orice forma. Totusi, cei triunghiulari sunt perfecti pentru tine. Daca ai parul scurt, cerceii mici sunt un must. Evita cerceii prea lungi, alungesc si mai mult fata.

Fata mare
Cercei la moda: oricat ar fi de simpatici, spune nu cerceilor rotunzi. Alege ceva lunguiet, oval, unghiulari.

Concluzie: Ia-ti oglinda, fa-ti autoanaliza si uita-te mai jos la care cercei ti se potrivesc!


Sursa poze: cerceihandmade.blogspot.com

Niciun comentariu: