9 nov. 2009

Motive sa te trezesti mai devreme!


Trezitul devreme dimineata este cea mai neplacuta perioada a zilei. Pentru a va face viata mai usoara o sa va dam cateva motive care ar trebui sa reuseasca sa va trezeasca cu inima mai usoara.

Motive sa te trezesti mai devreme: Munceste cu tine insuti
Dimineata devreme este perioada excelenta pentru dezvoltarea personala. De cate ori nu te-ai plans ca nu ai timp sa citesti cartea aceea de imbunatatire personala? Citeste-o dimineata! Linistea diminetii este un dar dumnezeiesc pe care ar trebui sa il folosesti in scopuri personale: profesional, emotional, psihic, mental si spiritual.

Motive sa te trezesti mai devreme: Exercitii fizice
Chiar mai e nevoie sa comentez aici?Mergi la jogging sau la sala. Se stie ca e cel mai bine sa faci exercitii fizice dimineata.

Motive sa te trezesti mai devreme: Pregateste-te pentru fapte mari
E momentul sa lasi deoparte sarcinile minore pentru a le rezolva pe cele cu adevarat importante din timpul zilei.

Motive sa te trezesti mai devreme: Creste-ti productivitatea
Daca incepi devreme, ziua va fi mai lunga, poti face mai multe intr-o zi decat de obicei. Daca ai mult de lucru la birou, trezeste-te mai devreme, fugi la munca si pana la pranz vei fi terminat.

Motive sa te trezesti mai devreme: Fii parte din natura
Natura se trezeste zilnic in momentul in care soarele rasare. Asa ar trebui sa faci si tu, pentru ca trupul tau este parte din natura!

Motive sa te trezesti mai devreme: Mediteaza
Meditatia induce starea de bine si te echilibreaza emotional. Daca iti vei incepe ziua meditand, iti vei pastra echilibrul intreaga zi, imbunatatindu-ti starea de spirit. Dimineata este perioada propice pentru ca esti fresh, creierul iti este relaxat si mintea mult mai ascutita.

Motive sa te trezesti mai devreme: Invingi traficul
Daca petreci prea multe ore in trafic, la munca si de la munca, poti economisi timp daca pleci mai devreme. Nu numai ca traficul este mai rarefiat, dar vei reusi sa termini mai devreme.


Niciun comentariu: