23 dec. 2009

Mesaje si SMS-uri funny si amuzante de Craciun



Ne bucuram foarte mult ca vine Craciunul si cu totii ne gandim ce frumos ar fi sa trimitem niste mesaje haioase cu Mos Craciun sau mesaje de Craciun.
De multe ori cineva ne-o ia inainte si tot timpul simtim nevoia de a trimite si noi cateva mesaje haioase celor dragi, de Craciun sau de Anul Nou.
Noi v-am pregatit cateva SMS-uri haioase si amuzante, pentru cei haiosi din Spiritul Craciunului.

1.L-am vazut urcand pe cos, cu tupeul lui de Mos, si in sac avea de toate: bani, noroc si sanatate. Craciun Fericit!!!

2.L-am vazut urcand pe bloc, cu tupeul lui de Mos, carand daruri in spinare , aducand la fiecare. Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da la fiecare, mult noroc si sarbatoare! Craciun Fericit!

3.Mos Craciun cu suflet bun, sa va aduca in Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie, haide, gata cu visatul, ca s-a ars si cozonacul!

4.Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit(a)!

5.E Craciun! E divin! Ne uitam pe geam afara...prin zapada Mosul zboara!? ...Ni se trage de la vin..

6.Lovite-ar trenul fericirii, traznite-ar fulgerul iubirii, cadea-ti-ar in cap un sas cu bani si un bilet cu "La Multi Ani"!

7.Datorita lipsei de inspiratie cauzata de absenta zapezii de afara va urez un simplu Craciun Fericit!

8.Iata vine Mos Craciun,fara sanioara, un ren e bolnav nu-i zapada afara, dar in sacul lui are incarcate, sincere urari,multa sanatate, doar belsug in casa si o viata frumoasa! LA MULTI ANI!

9.Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

10.Iti doresc atatea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna de basme.Un an nou mai bun,cu pace si liniste in suflet si cu mai multa dragoste in inima.

Niciun comentariu: