17 feb. 2010

Totul despre - Sistemul OS MeeGO



Nokia si Intel
pun in practica noul OS, MeeGo!
MeeGo este o sursa deschisa, un proiect Linux care aduce impreuna proiectului Moblin, in frunte cu Intel, si maemo, Nokia, intr-o singura activitate open source. MeeGo integreaza experienta si abilitatile a doua ecosisteme semnificative de dezvoltare, versat in comunicatii si a tehnologiilor de calcul. Proiectul MeeGo considera ca acesti doi piloni formeaza baze tehnice pentru platforme de generatie urmatoare si uzantele in dispozitivul mobil si spatiu in platforme.
MeeGo include:

* Optimizari de performanta si caracteristici care permit aplicatii si servicii de dezvoltare.
* Nonstandarde de compromis de internet de sprijin oferind cele mai bune experiente de web
* Usor de utilizat, flexibil si puternic UI / app mediu de dezvoltare bazat pe Qt
* Organizarea Open source proiect gestionat de catre Fundatia Linux
* Linux Arta stocheaza optimizari pentru dimensiunea si capacitatile de platforme, amprente mici si dispozitive mobile, dar furnizarea de software Linux, aplicarea larga de compatibilitate

MeeGo un prezent are platforme obiective, cum ar fi netbooks / desktop-uri de calcul portabile si dispozitive de comunicatii, televizoare conectate, si telefoane mass-media. Toate aceste platforme au cerintele utilizatorului comune in domeniul comunicatiilor, cerere, precum si servicii de internet intr-un factor de forma portabil. Proiectul MeeGo va continua sa extinda caracteristici noi, care sunt incorporate si a factorilor de forma care apar noi pe piata.

Niciun comentariu: