19 feb. 2010

Birou modern de gradina - munca la domiciliu



Oamenii isi schimba modul de lucru - costul si neplacerile de a face naveta pentru a lucra de zi cu zi este in crestere, in timp ce progresele pentru calculatoare si noile tehnologii de retea fac viabilitatea de lucru de la domiciliu este o alternativa realista de a lucra intr-un birou de zi cu zi.
Munca la domiciliu poate fi mai usoara decat crezi.
Archipod incearca sa reinventeze conceptul de un birou de casa traditional prin aducerea spatiul de lucru modern si un mediu pasnic de lucru direct in curtea casei tale.
Fiecare birou de gradina vine cu un calculator de birou ergonomic semicircular ascuns, cu iluminare, incalzitor electric, alarma de fum, porturi de date si prize electrice.
Pentru mai multe poze cu biroul modern de gradina pentru o munca usoara la domiciliu, click Read More.













Google, al doilea brand din lume


Google este in top 10 a celor mai mari brand-uri din lume, fiind pe locul 2, acesta surclasand Coca Cola, IBM, Microsoft si alte brand-uri de renume. Motorul de cautare Google este evaluat la 36,1 miliarde , dateaza http://www.brandirectory.com/home.
Pe primul loc se situeaza Wal-Mart care valoreza 41,3 miliarde$, mentinandu-se pe prima pozitie.
Google se afla la o distanta bunicica fata de IBM, Microsoft, HP si Nokia.

17 feb. 2010

Personaje LOST : John Locke (POZE)



Iata ca, odata cu lansarea episodului 04, al sezonului 6 a serialului LOST, m-am gandit sa va prezint, poate cel mai misterios personaj al serialului LOST! Este vorba de John Locke, acesta impresionand cu povestea sa tragica, pe intreg parcursul serialului, insa si prin increderea si credinta sa privind destinul fiecaruia! In sezonul 6, John Locke, este "revendicat" de catre Smoke Monster, dusmanul lui Jacob, acesta fiind ultima sa sansa pentru a se razbuna! Pentru mai multe poze cu John Locke, personajul meu preferat al serialului LOST, click Read More.







Totul despre - Sistemul OS MeeGO



Nokia si Intel
pun in practica noul OS, MeeGo!
MeeGo este o sursa deschisa, un proiect Linux care aduce impreuna proiectului Moblin, in frunte cu Intel, si maemo, Nokia, intr-o singura activitate open source. MeeGo integreaza experienta si abilitatile a doua ecosisteme semnificative de dezvoltare, versat in comunicatii si a tehnologiilor de calcul. Proiectul MeeGo considera ca acesti doi piloni formeaza baze tehnice pentru platforme de generatie urmatoare si uzantele in dispozitivul mobil si spatiu in platforme.
MeeGo include:

* Optimizari de performanta si caracteristici care permit aplicatii si servicii de dezvoltare.
* Nonstandarde de compromis de internet de sprijin oferind cele mai bune experiente de web
* Usor de utilizat, flexibil si puternic UI / app mediu de dezvoltare bazat pe Qt
* Organizarea Open source proiect gestionat de catre Fundatia Linux
* Linux Arta stocheaza optimizari pentru dimensiunea si capacitatile de platforme, amprente mici si dispozitive mobile, dar furnizarea de software Linux, aplicarea larga de compatibilitate

MeeGo un prezent are platforme obiective, cum ar fi netbooks / desktop-uri de calcul portabile si dispozitive de comunicatii, televizoare conectate, si telefoane mass-media. Toate aceste platforme au cerintele utilizatorului comune in domeniul comunicatiilor, cerere, precum si servicii de internet intr-un factor de forma portabil. Proiectul MeeGo va continua sa extinda caracteristici noi, care sunt incorporate si a factorilor de forma care apar noi pe piata.

PortalSMS - informatii direct pe telefonul mobil



Ati auzit de serviciul PortalSMS? Ei bine, am trimis un mesaj la nr de telefon 0720-667700 cu subiectul "pizza arad" si am primit un mesaj cu un nume de pizzerie si un nr de telefon. Super tare!

Serviciul PortalSMS este inca in versiunea beta, insa l-am testat si functioneaza corect. Numarul de telefon 0720-667700 este din reteaua Orange, fara suprataxa.

Cuvinte cheie disponibile prin portalsms.ro in localitatea Arad:
gara arad, hotel arad, inchirieri auto arad, pensiune arad, pizza arad, taxi arad, tractari arad.

16 feb. 2010

Boluri pentru fructe - boluri moderne



Boluri moderne si elegante de fructe, modele creative de vase pentru fructe, care va stoca fructele preferate.
Castroanele sau bolurile moderne va permit sa organizati fructe de diferite forme si dimensiuni in interiorul acestora.
Bolurile moderne de fructe din lemn, vas proiectat de Eliezer Chissick.
Acest bol de fructe are o forma unica si o deschidere de forma ovala, care ofera o frumoasa priveliste asupra fructelor.




15 feb. 2010

Idei de rascumparare a miresei - furatul miresei



Furatul miresei in noaptea nuntii a devenit un obicei de cativa ani incoace. Se spune ca dupa supa, se fura mireasa iar mirele si nasul trebuie sa plateasca sau sa negocieze pentru rascumpararea ei. De aceea eu m-am gandit ca nu v-ar strica cateva idei despre rascumpararea miresei.
Rascumpararea sau negocierea mireasei: hotii ii cer nasului bautura, de obicei se cere ori o lada de bere, ori o sticla de whiskey iar mirelui i se duce un mar legat de o lingura de lemn, pentru a musca din el sau sa ii faca declaratii de dragoste de fata cu nuntasii.

Skateboard cu LED (Poze)



LED
-uri care lumineaza partea de jos a skateboardului va permite sa faceti manifestari si trick-uri pe timp de noapte.
Fiecare skateboard cu LED are baterie cu ioni de litiiu incorporata si puterea LED-urilor poate tine pana la 6 ore, in functie de model.
Tu ce model de skateboard cu led ti-ai alege?




Totul despre - Google Buzz



Bloggingul
si socializarea sunt in acest moment cele mai importante indeletniciri pe internet. Google Buzz vrea sa le combine cu ideea de Twitter, alaturi de sharing de informatii si continut media.
Utilizatorii Gmail au acum o noua modalitate de comunicare cu Google Buzz iar partea cea mai interesanta e ca Google Buzz iti permite atat sharingul public cat si cel privat.
Buzz va fi integrat automat in Gmail, veti putea astfel posta linkuri, poze de pe Picassa, Flickr, continut de pe Twitter, Google Reader sau alte surse cum ar fi Youtube, Blogspot.
Un lucru important este locatia, ceva ce lipseste site-ului Twitter.
Google Buzz se poate folosi si pe telefonul mobil inclusiv pe iPhone.
In cazul in care nu doriti sa beneficiati de aceasta optiune, Google Buzz, poate fi oprit, Google Buzz Off.




12 feb. 2010

Bijuterii handmade si martisoare handmade (Poze)



Martisoare , cercei, coliere, pandative handmade si nu numai, gasiti AICI ! Am avut ocazia sa comand foarte multe lucruri de aici, cercei, martisoare, pandative handmade si sunt foarte multumita, iar cadourile pe care le-am facut, au lasat multe impresii foarte bune legate de bijuteriile handmade si in plus sunt foarte ieftine si foarte frumoase!
Deoarece se apropie Valentines Day - Ziua indragostitilor sau chiar 1 Martie si 8 Martie, voi, baietii, puteti comanda si face un cadou fetelor sau chiar persoanelor iubite, alegand un martisor sau de ce nu, o bijuterie handmade. Sunt sigura ca fetele se vor bucura atat de martisor si de bijuterii dar si de gestul frumos al dvs.




11 feb. 2010

Coafuri si imbracaminte pentru seara de Valentine's Day

Coafuri si imbracaminte pentru seara de Valentine's DayCoafuri si imbracaminte pentru seara de Valentine's Day

Coafuri si imbracaminte pentru seara de Valentine's Day - Ziua indragostitilor
, seara speciala pentru noi.
De multe ori dorim sa iesim in oras dar de fiecare data avem o problema in legatura cu coafura sau imbracamintea aleasa. De data aceasta, coafura trebuie sa fie una mai speciala, deoarece este Valentine's Day - Ziua indragostitilor. De aceea v-am pregatit cateva modele de coafuri si imbracaminte pentru seara speciala de Valentine's Day - Ziua indragostitilor.

Coafuri si imbracaminte pentru seara de Valentine's Day Coafuri si imbracaminte pentru seara de Valentine's Day
Coafuri si imbracaminte pentru seara de Valentine's Day Coafuri si imbracaminte pentru seara de Valentine's Day