8 mar. 2010

Utilizarea corpului ca o suprafata de intrare in aplicatii - skinput



Utilizarea corpului ca o suprafata de intrare in aplicatii - skinput

Skinput este o tehnologie inovatoare, care isi insuseste corpul uman pentru transmiterea acustica, care permite pielii pentru a fi utilizata ca o suprafata de intrare cu ajutorul degetelor.
O banderola de proiecte de interfata pe piele, care permite utilizatorilor de a introduce date utilizand un touchscreen mai mare decat este oferit de actualele dispozitive mobile.
Dispozitivele cu putere semnificativa de calcul si capabilitati pot fi acum transportate cu usurinta pe trupurile noastre. Cu toate acestea, dimensiunea mica duce de obicei la spatiul limitat de interacţiune (de exemplu, ecrane de diminutiv, butoanele si jog) si, prin urmare, se diminueaza gradul de utilizare a acestora si funcţtonalitate. Din moment ce nu putem face pur si simplu butoane si ecrane mari, fara a pierde avantajul principal de dimensiuni mici, consideram abordari alternative, care sa sporeasca interactiuni mici, sistemele mobile.
Skinput - Utilizarea corpului ca o suprafata de intrare in aplicatii - skinput
O optiune corespunzatoare suprafetei mediului inconjurator in scopuri interactive. De exemplu, panou de intrare este tehnica care permite unui dispozitiv mic mobil la randul sau, tabele pe care se bazeaza intr-o panza de gesturi de intrare cu ajutorul degetelor. Cu toate acestea, mesele sunt intotdeauna prezente, si intr-un context de telefonie mobila, utilizatorii sunt putin probabil sa doreasca sa efectueze insusite suprafete cu ei (de la acest punct, s-ar putea la fel de bine ca au un dispozitiv mai mare). Cu toate acestea, exista o suprafata care a fost anterior trecute cu vederea ca o panza de intrare, precum si una care se intampla sa calatoreasca mereu alaturi de noi: pielea noastra.
Skinput - Utilizarea corpului ca o suprafata de intrare in aplicatii - skinput
Insusirea corpul uman ca un dispozitiv de intrare este atragatoare, nu numai pentru ca avem aproximativ doi metri patrati din suprafata externa, dar şi pentru ca o mare parte din acesta este usor accesibil cu mainile noastre (de exemplu, brate, picioare de sus, trunchiul). In plus, (sentimentul nostru de modul in care corpul nostru este configurat in spatiul tridimensional) ne permite sa interactioneze cu precizie cu organismele noastre in mod liber. De exemplu, putem cu usurinta cu fiecare dintre degetele noastre, sa atingem cu varful nasului nostru.
Skinput - o metoda usoara de purtat, cu bio-senzor acustic.