13 feb. 2011

Poze si avatare de Valentine's Day - Avatare personalizate de ValentinE's Day

Poze si avatare de Valentine's Day - Avatare personalizate de ValentinE's Day
Deoarece Valentine's Day ne bate curand la usa, ne-am gandit ca ar fi frumos sa va ajutam cu cateva poze si avatare si avatare personalizate de Valentine's Day. Ce trebuie sa faceti e foarte simplu, nu trebuie decat sa dati un click AICI pentru a vedea intreaga galerie de avatare si poze de Valentine's Day.
Acestea fiind spuse, va dorim un Valentine's Day minunat alaturi de persoana iubita cu multa, multa iubire!






Tusul sau dermatograful - Cum sa ai ochi de pisica - cat eye de Valentine's Day?

 Fi pregatita sa ii dai pe toti gata de Valentine's Day cu noul machiaj din noua reclama a Kate Moss pentru Dior Addict care se presupune a fi despre ruj, dar noi suntem obsedati de dermatograf sau tus. Ochii de pisica - cat eye, lungimea perfecta, latime si un negru solid poate parea imposibil sa imite la domiciliu pentru un Valentine's Day, dar am "facut rost" de un ghid pas-cu-pas pentru niste ochi de pisica - cat eye.
Ce trebuie sa faceti pentru a avea cat eye - ochi de pisica? Urmareste ghidul de mai JOS unde vei gasi pasii  pentru a folosi tusul sau dermatograful pentru cat eye - ochi de pisica pentru un Valentine's Day alaturi de persoana iubita!

1. Aplica o linie subtire de lichid, linie centrata pe linia genelor superioare direct deasupra pupilei.
2. Pentru a crea coada, alegeti punctul finalul cozii usor de mai sus si in afara liniei de natural a genelor. Apoi, cu ochii deschisi, trage o linie din punctul final coada de jos, spre coltul exterior al liniei genelor.

Tusul  sau dermatograful - Cum sa ai ochi de pisica - cat eye de Valentine's Day?
3. Apoi, trage o linie de la sfarsitul cozii conectarea acestuia la linie pe centrul de linia genelor superioare. Continuati aceste accidente vasculare cerebrale, pana cand coada este complet umpluta.
4. In cele din urma, conectati la coltul interior al fetei, linia genelor la mijlocul genelor superioare.
Et voila! Tusul  sau dermatograful - Cum sa ai ochi de pisica - cat eye de Valentine's Day?

1 feb. 2011

Felicitari si cadouri din hartie de Ziua Indragostitilor - Valentine's Day

Desi mai sunt doar 2 saptamani pana in 14 februarie, adica Ziua Indragostitilor sau Valentine's Day, v-am pregatit cateva idei de felicitari si cadouri din hartie pentru iubiti, iubite, prieteni de Ziua Indragostitilor - Valentine's Day. Acestea le putetti face chiar dvs manual, handmade, chiar acasa! Click AICI pentru a vedea cateva din modelele de felicitari si cadouri din hartie de Ziua Indragostitilor - Valentine's Day!




Cadouri de Ziua Indragostitilor handmade - Valentine's Day handmade

Ce cadouri de Ziua Indragostitilor - Valentine's Day puteti face? Unice, homemade, handmade, Ziua Indragostitilor, idei de cadouri pentru mama, tata, prieteni, prietene, profesori, prieteni, si oricine altcineva! Nimic nu spune destul "Te iubesc" ca un cadou personalizat handmade facut de tine. Click AICI pentru a vedea poze cu idei de cadouri de Ziua Indragostitilor - Valentine's Day handmade!





Costume barbatesti - Camasi , sacouri , fracuri - Moda 2011 (POZE)

Cele mai noi costume de barbati va sunt prezentate de catre actorii de elita ai Hollywood-ului! Acestia prezinta pe covorul rosu cele mai noi fracuri si costume elegante Gucci, Armani, Lacoste sau Hugo Boss.
Anul 2011 aduce barbatilor un stil vintage, dar foarte elegant. Pentru mai multe poze cu cele mai noi costume barbatesti ai anului 2011 , click AICI !









Rochii scurte si lungi - Sezonul primavara vara 2011 (POZE)

Rochii scurte si lungi - Sezonul primavara vara 2011 (POZE)
Avantajul rochiilor 2011, este faptul ca alaturi de un look cat mai curat, iti pune cat mai mult carisma in valoare. Fie ca abordezi un look elegant sau casual, fie rochiile scurte fie rochiile lungi pentru sezonul primavara-vara 2011 te vor reprezenta sigur!
Click AICI pentru a te asigura ca rochiile primavara-vara 2011 sunt pe gustul tau!



Daca simti ca in sezonul primavara-vara al anului 2011 rochiile lungi te reprezinta, aceste poze iti vor fi sigur de folos. Dupa cum puteti vedea, se insista asupra unui ton elegant, sobru uneori, asa cum a fost prezentat la multe case de moda. Aceste rochii scurte si lungi iti sunt prezentate in sezonul de primavara-vara 2011 de catre cele mai frumoaste actrite!