29 iun. 2011

Cocktail-uri sanatoase pentru o vara fierbinte - RETETE

 Cocktail-uri sanatoase pentru o vara fierbinte - RETETE
De multe ori simtiti ca mancati mai putin in timpul verii. Te uiti la 300 la 500 de calorii. O Pina Colada a 300 - 400 si va provocam sa beti doua, nu doar unul!
In timpul verii, oamenii tind sa tanjeasca dupa cocktail-uri cu gheata rece. Aceste cocktail-uri sunt racoritoare in zilele fierbinti, dar ele de asemenea tind sa fie incarcate cu zahar si lichioruri, siropuri.
Desigur, nu toate cocktail-uri de vara ingrasa. Savurati o sticla de vin spumant sau trandafir (120 calorii), un pahar de sangria alb sau rosu (150 calorii), un shot de vodca cu un strop de suc de afine si suc de club (100 calorii), sau un (Gin Rickey ( o calorie 90 shot de gin cu sifon de club si zeama de lamaie). Click AICI pntru aceste de retete de cocktail!

Blueberry Mojito
½ ceasca de afine (in stare proaspata sau dezghetata din pachet congelat)
8 - 10 frunze de menta
1 oz suc de lamaie
1 lingurită de zahar (omiteti pentru o bautura mai mica de calorii)
1.5 oz rom lumină
½ ceasca gheata zdrobita


Talmes-balmes afine, menta, suc de lamaie, zahar si in partea de jos a unui pahar. Se toarna in rom, adauga gheata pisata si se amesteca. Acoperiti cu un strop generos de sifon a clubului.
Profita 1 bautura. 164 calorii (148 calorii fara zahar)

Grapefruit Fizzer
1.5 oz gin
3 uncii rosu rubiniu sau suc de grapefruit roz
2 uncii suc
Var pana

Se toarna gin, suc de grapefruit, si suc de club intr-un pahar peste gheata si se amesteca. Strangeti pana de var in bautura.
Profita 1 bautura. 134 calorii.

Noile cizme care se poarta - Noul trend al cizmelor

Noile cizme care se poarta - Noul trend al cizmelor
Cu toate ca suntem deja in pragul verii, ne gandim la lucruri pe care le putem cumpara acum si uza mai apoi, cum ar fi noile modele de cizme, o noua linie de cizme de la designer Alex Davis.
Tesaturi Kilim folosite pe axul de fiecare cizma sunt tesute manual de artizani de covor, de sex feminin intr-un sat din Maroc. Cizmele sunt inspirate si artizanate in strainatate, nu este ceva despre ele ca se simt neaparat americane.
Cizme sunt modul perfect de a lucra in aceasta tendinta nativ americana.
Noile cizme care se poarta - Noul trend al cizmelor
Click AICI pentru a vedea noile modele de cizme care se poarta! 




2 iun. 2011

Lady Gaga - The edge of glory AUDIO lyrics

Lady Gaga - The edge of glory AUDIO lyrics
Noua piesa Lady Gaga!
La numai o saptamana dupa lansarea extremului de anticipat (si foarte controversat) video pentru "Judas" Lady Gaga a plecat mai departe si a lansat urmatorul ei single, "Edge of Glory".
Lady Gaga - The edge of glory AUDIO lyrics

Sneakers-ii de vara 2011 - adidasii de vara - ce se mai poarta vara aceasta?

Sneakers-ii de vara 2011 - adidasii de vara - ce se mai poarta vara aceasta
Sandale si balerinii pot fi capse de vara, dar, daca e sa spunem adevarul, ei nu sunt intotdeauna cei mai practici. Acestia pot fi draguti, dar blisterele te termina dupa o plimbare prin parc sau pe o punte (lucruri care par ca marile idei cand e frumos afara). Sneakers-ii de vara 2011 - adidasii de vara - ce se mai poarta vara aceasta?
In timp ce ei nu sunt destinati pentru activitatea sportiva grava, ei sunt super draguti, la preturi accesibile si se potrivesc perfect cu vara vibe usoara, casual. Click AICI pentru a vedea mai multe modele de sneakers, adidasi care se poarta vara aceasta!
Sneakers-ii de vara 2011 - adidasii de vara - ce se mai poarta vara aceasta




Pantalonii scurti din matase - noua moda - afla ce se poarta vara aceasta!

Pantalonii scurti din matase - noua moda - afla ce se poarta vara aceasta!
Denim, pantaloni scurti, indiferent daca sunt incatusati sau trunchiati, sunt pentru un inceput de vara, dar daca ai pofta de un nou mod de a-ti scoate in evidenta picioarele in aceasta primavara ai modele din matase pentru o vara sa fiti luati in centrul atentiei. Pantalonii scurti de matase sunt perfecti pentru o zi fierbinte de tranzitie, o noapte calda si datorita faptului ca sunt de o mare varietate, o tinuta de birou corespunzatoare poti sa ai, atunci cand sunt asociati cu o jacheta dreapta si accesorii adecvate. Click AICI pentru mai multe modele de pantaloni scurti de vara la moda! Pantalonii scurti din matase - noua moda - afla ce se poarta vara aceasta!