23 iul. 2011

Imagini, poze si avatare cu Amy Winehouse


Imagini, poze si avatare cu Amy Winehouse
Amy Jade Winehouse s-a nascut in 14 septembrie 1983, a fost cantareata si compozitoare engleza.
Stilul pe care l-a abordat a fost jazz, soul si rhythm and blues (RnB).
S-a facut remarcata pentru vocea sa puternica, contralto, care ii permitea sa atinga note muzicale foarte joase.
Imagini, poze si avatare cu Amy Winehouse
Click AICI pentru mai multe Imagini, poze si avatare cu Amy Winehouse







Amy Winehouse a murit!

Cantareata Amy Winehouse a murit, aceasta a fost gasita moarta intr-un apartament din Londra.
Un comunicat de presa de la Politia Metropolitana, care nu are nume specific, spune:
"Politia a fost chemata de catre Serviciul de Ambulanta din Londra la o adresa in Piata Camden NW1 la scurt timp inainte de orele 16:00, sambata 23 iulie, in urma rapoartelor.
Cantareata Amy Winehouse a murit
Privind ofiterii, acestia au gasit corpul unei femei de 27 de ani, care a fost declarat mort la locul faptei.
Nu se stiu exact circumstantele mortii. In acest stadiu timpuriu, este tratata ca inexplicabila. "Luna trecuta, Winehouse a anulat turneul ei european, dupa o performanta in Serbia, in cazul in care ea parea complet de ea.
Cantareata Amy Winehouse a murit

13 iul. 2011

Cornel Fugaru a murit! Avatare si poze cu Cornel Fugaru


Cornel Fugaru a murit! Avatare si poze cu Cornel Fugaru
Compozitorul Cornel Fugaru, in varsta de 70 de ani, a murit la Spitalul Elias din Bucuresti, miercuri, la ora 13.50, unde era internat inca de joia trecuta din cauza unei maladii cronice grave.
Cornel Fugaru a murit! Avatare si poze cu Cornel Fugaru Click AICI pentru poze si avatare.
Cornel Fugaru a murit! Avatare si poze cu Cornel Fugaru





12 iul. 2011

Nikon lanseaza noul obiectiv macro AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G

AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G este primul obiectiv de macro cu o diafragma de f/2.8 produs de Nikon pentru formatul DSLR DX. Acesta cuprinde un unghi de camp echivalent cu 60 mm in formatul FX. Focalizand de la minimum 16,3 cm de subiect si beneficiind de un raport de reproducere de 1:1, ofera performanta macro veritabila pentru iubitorii acestui gen de fotografie care detin aparate foto Nikon DX.
Aplicatiile noului AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G merg insa dincolo de fotografia macro. Distanta focala, precum si diafragma maxima, il recomanda pentru fotografia de portret, dar si pentru fotografia de interior sau cea de noapte. Cu ajutorul diafragmei maxime de f/2.8, subiectii pot fi scosi in evidenta printr-un efect bokeh placut. In lumina scazuta, diafragma maxima ofera posibilitatea realizarii de cadre clare, fara a fi necesara pozitionarea aparatului pe un trepied.
Motorul integrat SWM (Silent Wave Motor) focalizeaza rapid si silentios cu orice model de aparat foto Nikon DSLR, oferind o punere la punct exacta, chiar si la diafragme foarte rapide, cand profunzimea de camp este foarte ingusta.
Click AICI pentru specificatii la Nikon lanseaza noul obiectiv macro AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G
Obiectivul AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G este compact si usor, greutatea de doar 235g recomandandu-l si pentru modelele DSLR mai mici precum Nikon D3100 si D5100.
AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G va fi disponibil in magazine din luna august. Zurab Kiknadze, Product Manager Obiective, Accesorii si Software, Nikon Europe, declara: „Acest obiectiv macro specializat va permite sa surprindeti detalii fine imposibil de surprins cu obiectivul standard din kit. Este o modalitate convenabila de a descoperi lumea fotografiei macro si este suficient de versatil astfel incat nu limiteaza fotografii la acest domeniu specific.” Sursa