12 nov. 2009

Machiaj pentru nunta

Delicata, rafinata, seducatoare. Astfel ne imaginam mireasa perfecta. Nu este de mirare ca acordam atat de multa importanta rochiei de mireasa, coafurii sau machiajului. Desi machiajul pentru nunta va trebui sa fie unul special pentru aceasta zi, o regula de aur, nescrisa, ne cere sa pastram un machiaj pentru nunta cat mai natural.

Un ten perfect!
Chiar si pentru machiaj, pregatirea incepe cu mult timp inaintea nuntii, cu cateva zile sau chiar saptamani. Imagineaza-ti tenul tau ca pe o panza pentru pictura. Cu cat aceasta este intr-o stare mai buna, cu atat pictura va avea mai multe sanse de a arata bine. Pregateste-ti tenul pentru ziua nuntii apeland la ajutorul profesionistilor din saloanele de infrumusetare. Exfolierea, curatarea profunda, mastile hidratante sau reparatoare efectuate de catre un profesionist te vor ajuta sa fii in cea mai buna forma in ziua cea mare.

Machiajul perfect pentru nunta Machiajul perfect pentru nunta

Machiaj cu viata lunga!

De asemenea, ar trebuie sa te preocupe "durata de viata" a machiajului tau. Vei avea nevoie de produse rezistente la transfer si de mici trucuri care sa asigure un machiaj de durata.
In cazul in care alegi sa te machiezi intr-un salon de infrumusetare, asigura-te ca ii explici specialistului exact ce vrei. Nu uita ca tu stii cel mai bine ce te face sa te simti frumoasa, deosebita. Daca nu spui clar ce iti doresti, este posibil sa obtii un machiaj reusit, dar care nu te reprezinta absolut deloc.

Niciun comentariu: