12 nov. 2009

Parul degradat



Folosirea uscatorului de par, a ondulatorului sau a placii, plus vopsirea regulata cu vopsele permanente iti pot distruge parul. Efectele tuturor acestor actiuni se vad pe parul tau degradat, lipsit de stralucire si despicat la varfuri. Din pacate, de multe ori toate acestea se intampla treptat, chiar fara sa realizam.

Ce se mai poate face pentru parul degradat?
Din fericire, nu este chiar totul pierdut. Cercetarile cu rezultate revolutionare care se desfasoara in cadrul marilor companii pentru produse de ingrijirea parului ne ofera solutii tot mai bune.

Nu repeta aceleasi greseli!
Odata ce ai scapat de varfurile deteriorate, investeste mai multe in parul tau. Foloseste intotdeauna balsamul de par! Balsamul este esential pentru ca parul tau sa se pastreze rezistent, sa fie stralucitor si sanatos. Simpla samponare nu este suficienta, iar in unele cazuri poate fi chiar daunatoare, daca nu alegi produsul potrivit si, mai ales, daca nu il folosesti corect.
Unele sampoane contin o cantitate foarte mare de detergenti si iti usuca destul de mult parul, iar daca din ritualul tau de spalare mai lipseste si balsamul, podoaba ta capilara va fi distrusa, intr-un final.


Niciun comentariu: