5 mai 2010

AMR 3 zile până la marşul bicicliştilor arădeni, în 8 mai!


Au mai rămas doar trei zile până când ne întâlnim, în faţa Casei Sindicatelor, arădenii care suntem interesaţi de urgentarea demersurilor pentru realizarea pistelor pentru biciclişti în municipiu. Contăm pe o prezenţă mare, dacă şi timpul va fi alături de noi!
Evenimentul va avea loc în data de 8 mai, între orele 15-17.
Aşa cum am mai scris, coloana de biciclişti se va forma pe platoul din faţa Casei Sindicatelor, la Pădurice. Va parcurge traseul str. Coposu, Piaţa Drapelului, str. Petru Rareş, DN 7 sens giratoriu, str. Petru Rareş, Bulevardul Revoluţiei, Piaţa Gării, Calea Aurel Vlaicu, Piaţa Fortuna, Calea Aurel Vlaicu, Calea Victoriei, str. G. Coşbuc, str. Horia, Bulevardul Revoluţiei, Piaţa Avram Iancu, Bulevardul Revoluţiei, Piaţa Drapelului, Calea Iuliu Maniu, Calea Radnei, sens giratoriu, Calea Radnei, str. Corneliu Coposu, Casa Sindicatelor.
Marşul bicicliştilor nu va perturba traficul pentru că se vor respecta regulile de circulaţie, semafoarele şi indicatoarele rutiere.
Este liber să participe orice arădean interesat de acest subiect, dornic ca în oraşul nostru să avem cât mai repede pistele pentru biciclişti. Nu este o mişcare politică, ci un gest civic, care vrea să atragă atenţia administraţiei publice asupra faptului că aceste piste trebuie considerate o prioritate. Invităm asociaţiile interesate, persoanele fizice şi juridice arădene, să se alăture acestui demers. Participarea la marş este, evident, gratuită, şi nu este condiţionată de limită de vârstă.
Tot cu acest prilej, în data de 8 mai, în faţa Casei Sindicatelor, asociaţiile cicliste din Arad vor primi ştafeta Rotary, care rămâne în oraşul nostru până în 15 mai, când va fi predată timişorenilor. La marşul bicicliştilor arădeni a aderat şi Clubul ROTARY district 2241 Arad..

Un comentariu:

Razvan- spunea...

Buna ziua, detin mai multe siteuri de succes si as dori o colaborare cu dumneavoastra fiind din aceeasi nisa de activare. Daca prezint vre-un interes as dori un email la adresa sitestiri@gmail.com