15 oct. 2010

Retete Dr. Oz - diete de slabit


Daca ati vrut sa piardeti in greutate si sa va simtiti mai sanatosi, dar ati fost nelamuriti cu privire la ce alimente sa cumperati, ce exercitii sa faceti si ceea ce ar trebui sa manancati, atunci aceasta este dieta pentru tine. Planul Dr. Oz de 2 saptamani include continutul actual de frigider si camara.
Retete Dr. Oz - diete de slabit
Secretul prim Oz Dr. Ultimate este dieta ca sanatatea ta nu este doar despre greutatea ta - este vorba despre dimensiunea taliei. Talia dvs. ar trebui sa fie aproximativ jumatate din inaltimea dumneavoastra. Dimensiunea taliei este un indicator mai bun al dumneavoastra general de sanatate - si este un numar important de stiut inainte de a începe aceasta provocare.
Retete Dr. Oz - diete de slabit
Daca sunteti gata sa va angajeze in urmatoarele 2 saptamani pana la stabilirea unor obiceiuri alimentare mai bune si un stil de viată sanatos,Click AICI pentru Planul de actiune pentru Retete Dr. Oz - diete de slabit!

Cititi etichetele din dulapurile de bucatarie, din frigiderul dvs. Daca ceva are oricare dintre urmatoarele din primele 5 ingrediente, arunca-l. Acest lucru este cunoscut sub numele de Regula 5:

1 si 2. zaharuri si siropuri simple. Aceasta include zahar brun, dextroza, indulcitor, porumb, fructoză (la fel ca in siropul de porumb de mare-fructoza), glucoza, sirop de porumb, miere, zahar invertit, maltoza, lactoza, sirop de malt, melasa, zahar brut, si zahar. Pastraţi o masută de zahar la indemana si miere,  zahar de artar, pentru ca le veti utiliza pentru unele retete.
3. Grasimi saturate. Aceasta include cele mai multe grasimi animale cu patru picioare, grasime din lapte, unt sau untura si uleiuri tropicale, cum ar fi de palmier si de nuca de cocos.
4. Trans grăsime. Aceasta include grasimi partial hidrogenate, amestecuri ulei vegetal care sunt hidrogenate, margarina si multe amestecuri de gatit.
5. faina îmbogatita si toata faina de cereale, altele decat 100 de procente integral sau 100 de grau la suta. Aceasta include imbogatit faina alba, gris, graul dur, precum si orice acronime pentru care nu este faina integrală de grau - ele nu ar trebui sa fie în bucataria dumneavoastra.

Niciun comentariu: