4 nov. 2010

Genele - extensile de gene sunt la moda, se poarta genele false!

Genele - extensile de gene sunt la moda, se poarta genele false!
Cand vine vorba de genele false iti spuni: cu cat mai mari si mai indraznete, cu atat mai bine. Aici, sunt trei moduri de a obtine un set luxuriant.. Noi nu va spune daca sunt intradevar ale dvs sau nu.
Pentru iubitoare, extensiile de gene sunt optiunea ideala. Este un angajament de timp, serviciul poate dura pana la trei ore, in functie de salon si profesioniste. Un artist de gene decide pe un model care flateaza cel mai bine, pe fata si forma ochilor, iar atunci genele unice sunt anexate la genele individuale cu un adeziv special. Genele - extensile de gene sunt la moda, se poarta genele false!
Genele false ar trebui sa dureze aproximativ trei saptamani, dar poate dura si mai mult. Aceasta este, desigur, o optiune mai scumpa, si poate costa in jur de 200$. Sa nu uitam ca extensiile genelor necesita intretinere. Sfat: Pentru a prelungi durata de viata a acestor gene, Cristina Marroquin, de la Butterfly Studio din New York, sugereaza evitarea cremelor, machiajului, sau ceva pe baza de ulei in jurul zonei genelor, in timp ce extensiile sunt pe gene. Incearca sa dormi pe spate, cu fata in sus si nu trageti de gene sau nu va frecati ochii excesiv.
Click AICI pentru a vedea cateva modele de gene false sau extensii de gene.






Niciun comentariu: