30 oct. 2010

Cel mai bun server privat de World of Warcraft : The Burning Crusade

Serverul LastWOW a fost desemnat anul acesta cel mai bun server privat de World of Warcraft : The Burning Crusade. Serverul privat WoW:TBC LastWow are urmatoarele caracteristici: Rate Experience: 15x, Quest 20x, Reputation 20x, Arena Points 2x, Gold 2x. Stabilitatea si latency-ul sunt foarte bune, se acorda title-uri speciale pentru rank-uri, toate instantele sunt 100% functionale + instantele pre The Burning Crusade!

Pelerina - Se poarta din nou pelerine!

Sherlock Holmes a purtat pelerina, asa cum a facut regina Victoria, de atunci au aparut multe aparitii iconice dea lungul istoriei in moda, iar in aceasta iarna pelerionele se poarta din nou. Diverse colectii  precum Alexander Wang si Chloé au aratat ca pelerinele de  iarna intr-o multime de stiluri, sunt vesti mare pentru o fata eleganta intr-un  sacou trendy  - pelerinei este perfecta. Asa ca, atunci cand temperaturile scad, sariti cu indrazneala (sau elegant, sau ocazional).
Click AICI pentru a vedea modele de pelerine la moda, pelerinele se poarta din nou!


Halloween Make-up - cele mai tari video cu make-up pentru Halloween

Halloween Make-up- cele mai tari video cu make-up pentru Halloween
Halloween e chiar la colt, si te-ai trezit in nevoie disperata de un pic de inspiratie pentru frumusete. Cea mai mare lucru despre Halloween este ca ceva nu merge..
Adica, poti fi un fluture, sau poti fi un fluture.
Ti-am pregatit cateva Video cu make-up de halloween, care arata diferit, dar cu siguranta au existat unii care s-au remarcat din pachet. Ei au ridicat frumusetea cu abilitatea lor de a folosi diferite culori, texturi, si instrumente pentru a transforma chipurile lor in viziuni de veneratie.
Click AICI pentru a vedea cele mai bune 10 make-up de Halloween, videoclipuri cu machiaj. Bucurati-va de vizionare si inspirati-va!

26 oct. 2010

Wallpapere HD - Poze anotimpuri - Toamna



Pentru mai multe wallpapere si backgrounduri HD - Poze anotimpuri - Toamna - 2010 click AICI!







Cumparaturi de Halloween - Ce costume sa cumperi pentru Halloween?

Halloween este aproape si tu esti fie tipul care a planificat un costum elaborat de luni de zile sau de tip care citeste si se gandeste, "ce costum am de gand sa port?". Cumparaturi de Halloween - Ce costume sa cumperi pentru Halloween?
Ei bine, mai e un week-end pana la Halloween in care sa iti dai seama ce sa porti si cu exceptia cazului in care sunteti dispus sa mergeti in ultimul moment la un magazin de costume, cumparaturile de Halloween au nevoie in general de garderoba de toamna. Tendintele de toamna ofera solutii practice la o dilema de genul costumul de Halloween, asa ca am descoperit cateva idei pentru a te juca cu costumele in weekend-ul urmator. Sa nu uiti de dovleacul gata taiat si pregatit Halloween! Cumparaturi de Halloween - Ce costume sa cumperi pentru Halloween?

Machiajul perfect - culorile toamnei 2010 Partea 3 (POZE)

Machiajul perfect - un truc foarte usor de realizat, daca esti dispusa sa te distrezi cu trusa de make-up! In articolele anterioare (partea 1 si partea a2a) aveti exemple ale unui machiaj perfect in culorile toamnei. Mie imi place sa ma inspir din stilul Hollywoodian, pentru a vedea toate pozele unui machiaj perfect in culorile toamnei 2010, click AICI !







Moda si stil - Tendinte toamna 2010


Moda si stil - Tendinte toamna 2010
In aceast sezon tendinta este rationalizata, un aspect urban utilitar, jachete, paltoane, si fuste. Frumusetea de moda utilitarist este faptul ca este atat de bine amesteca cu cateva lucruri cum ar fi imprimeul de leopard , de matase, printuri florale, denim si carourile. Moda si stil - Tendinte toamna 2010.
In timp ce exista o multime de pronosticuri puternic de la designeri de top in ghidul de stil personal.
 Click AICI pentru cateva modele de haine Moda si stil - Tendinte toamna 2010

Moda si stil - Tendinte toamna 2010

25 oct. 2010

Machiajul perfect - culorile toamnei 2010 Partea 2 (POZE)

Saptamana trecuta v-am prezentat primul set cu machajiul perfect. Culorile toamnei sunt la putere in Hollywood, iar toate star-urile stiu sa profite la maxim de trasaturile naturale scoase in evidenta de culorile toamnei cu un machiaj perfect! Daca iti place sa te inspiri din stilul Hollywoodian aici ai cele mai bune sanse sa le intalnesti! Click AICI pentru a vedea intreagul set de poze cu machiajul perfect in culorile toamnei 2010 la Hollywood !





23 oct. 2010

Intrebari si raspunsuri EMAG reteaua - Quiz 34 Emag

Intrebari si raspunsuri EMAG reteaua - Quiz 34 Emag
Cum se numeste microcalculatorul personal romanesc, creat de o echipa formata din profesorii Adrian Petrescu si Francisc Iacob, in perioada 1983 – 1984? aMIC
Folosind Google Translate: Poti traduce cuvinte in/din peste 50 de limbi
Dj-ul Kiss FM, Alice Tudor, prezinta una dintre urmatoarele emisiuni: Kiss Music – Alice
Afisarea termenelor de livrare pentru produse, personalizat pentru fiecare localitate din tara, a fost introdusa in site-ul eMAG: In mai 2010
Care din procesoarele de mai jos au la baza platforma Nehalem, conceputa de Intel? Core i3, Core i5, si Core i7 Intrebari si raspunsuri EMAG reteaua - Quiz 34 Emag

Kiss Cash - Indiciu 23 Octombrie 2010 - Potul cel mare

Kiss Cash - Indiciu 23 Octombrie 2010 - Potul este 4400 euro
Astazi la ora 16:25 un concurent a dat indiciu Kiss Cash: 44725. Prima care a raspuns a fost Silvia din Ploiesti care nu a stiu indiciul. Aceasta a fost plecata din localitate, mai exact era la bunica ei la tara si in momenul acela nu a ascultat Kiss FM.
In continuare, potul Kiss Fm Kiss Cash este de 4400 euro. Nu uitati ca potul cel mare este de 100.000 euro, cel mai mare pot din istoria radioului!
Bafta tuturor participantilor Kiss Fm Kiss Cash!

Kiss Cash - Indiciu 23 Octombrie 2010 - Potul este 4400 euro

22 oct. 2010

Coafuri si freze celebritati - Transformari incredibile Partea 2 (POZE)

Coafuri si freze celebritati - Transformari incredibile Partea 2 (POZE)
Transformarile incredibile continua la Hollywood! Saptamana trecuta am prezentat doar cateva exemple cu ceea ce se intampla la Hollywood si ce schimbari de look au loc intre cele mai renumite actrite si artiste. Emma Watson este pe departe cea care a socat cel mai mult cu schimbarea de look a coafurii, insa nici Angelina Jolie, Scarlett Johansson sau Cameron Diaz nu se lasa mai prejos. Pentru a vizualiza intreaga galerie cu transformari incredibile ale coafurii si schimbarii de look click AICI !









21 oct. 2010

Coduri eMAG reteaua 24 octombrie 2010

Coduri eMAG reteaua 24 octombrie 2010
Cauta CODUL BONUS de astazi in pagina aparatului de masaj pentru picioare Rowenta, ce se gaseste in oferta eMAG. CODUL BONUS este reprezentat de caracteristica prezenta in campul ‘Tip masaj’, de la specificatiile produsului. Click AICI pentru a vedea raspunsul: Coduri eMAG reteaua 24 octombrie 2010 Codul este: masaj cu bile

20 oct. 2010

Schimbarea culorii parului? Vopsitul parului - noile tendinte

Schimbarea culorii parului? Vopsitul parului - noile tendinte
Te gandesti sa iti schimbi culoarea parului? Viata se schimba - daca vorbim de schimbarea anotimpurilor, schimbarea de iubit, sau doar plictiseala - scanteie de multe ori, o dorinta interioara de a merge de la o blonda luminoasa la o bruneta sofisticata, sau de la un saten la un cap rosu de foc, cum ar fi culoarea.
Schimbarea culorii parului? Vopsitul parului - noile tendinte
Saptamana trecuta am decis ca am nevoie pentru a-mi schimba culoarea blonda a parului la ceva mai intunecat, mai bogat, pentru a se potrivi cu sezonul si noile tendinte de machiaj. Fast-forward trei ore, iar eu sunt o bruneta cum e culoarea cenusei.
In cazul meu, o simpla schimbare, subtil ar putea ar fi facut un truc. Si daca esti blocat pe natural, ce culoare ti se va potrivi cel mai bine? Aproape tot timpul, culori calde, bogate si vibrante.
Schimbarea culorii parului? Vopsitul parului - noile tendinte


Intrebari si raspunsuri - Quiz Emag Reteaua - quiz 35

Intrebari si raspunsuri - Quiz Emag Reteaua - quiz 35
Primul slogan Apple a fost: Byte into an Apple
Aplicatia software gratuita de editare a fotografiilor oferita de Google este: Picasa
Cate branduri de mediaplayere sunt disponibile in oferta eMAG? 13
Intrebari si raspunsuri - Quiz Emag Reteaua - quiz 35
Care este costul pentru Service Pick-Up & Return de la eMAG? Serviciul este gratuit
De cati ani a fost necesar ca Internetul sa atinga 50 milioane de utilizatori? 4 ani Intrebari si raspunsuri - Quiz Emag Reteaua - quiz 35

Noutati despre Filelist ; De ce nu merge Filelist ?

Daca inca nu ati aflat, cel mai bun tracker romanesc de torrente, Filelist, este inchis de cateva zile. Dupa cateva opinii, se pare ca este vorba doar de probleme cu Hosting-ul trackerului, insa un termen de relansare, nu a fost anuntat! Daca aveti informatii, de ce nu merge Filelist, sau alte noutati, asteptam parerile tale!

Coduri eMAG reteaua 20 octombrie 2010

Coduri eMAG reteaua 12 octombrie 2010
Cauta CODUL BONUS de astazi in pagina routerului wireless IP Time , ce se gaseste in oferta eMAG. CODUL BONUS este reprezentat de caracteristica prezenta in campul ‘Protocoale suportate’, de la specificatiile produsului.
Codul este " L2 LEVEL BRIDGING" .
Cod Kiss FM 20 octombrie 2010: HIDRAULIC.