13 feb. 2011

Tusul sau dermatograful - Cum sa ai ochi de pisica - cat eye de Valentine's Day?

 Fi pregatita sa ii dai pe toti gata de Valentine's Day cu noul machiaj din noua reclama a Kate Moss pentru Dior Addict care se presupune a fi despre ruj, dar noi suntem obsedati de dermatograf sau tus. Ochii de pisica - cat eye, lungimea perfecta, latime si un negru solid poate parea imposibil sa imite la domiciliu pentru un Valentine's Day, dar am "facut rost" de un ghid pas-cu-pas pentru niste ochi de pisica - cat eye.
Ce trebuie sa faceti pentru a avea cat eye - ochi de pisica? Urmareste ghidul de mai JOS unde vei gasi pasii  pentru a folosi tusul sau dermatograful pentru cat eye - ochi de pisica pentru un Valentine's Day alaturi de persoana iubita!

1. Aplica o linie subtire de lichid, linie centrata pe linia genelor superioare direct deasupra pupilei.
2. Pentru a crea coada, alegeti punctul finalul cozii usor de mai sus si in afara liniei de natural a genelor. Apoi, cu ochii deschisi, trage o linie din punctul final coada de jos, spre coltul exterior al liniei genelor.

Tusul  sau dermatograful - Cum sa ai ochi de pisica - cat eye de Valentine's Day?
3. Apoi, trage o linie de la sfarsitul cozii conectarea acestuia la linie pe centrul de linia genelor superioare. Continuati aceste accidente vasculare cerebrale, pana cand coada este complet umpluta.
4. In cele din urma, conectati la coltul interior al fetei, linia genelor la mijlocul genelor superioare.
Et voila! Tusul  sau dermatograful - Cum sa ai ochi de pisica - cat eye de Valentine's Day?

Niciun comentariu: