29 iun. 2011

Cocktail-uri sanatoase pentru o vara fierbinte - RETETE

 Cocktail-uri sanatoase pentru o vara fierbinte - RETETE
De multe ori simtiti ca mancati mai putin in timpul verii. Te uiti la 300 la 500 de calorii. O Pina Colada a 300 - 400 si va provocam sa beti doua, nu doar unul!
In timpul verii, oamenii tind sa tanjeasca dupa cocktail-uri cu gheata rece. Aceste cocktail-uri sunt racoritoare in zilele fierbinti, dar ele de asemenea tind sa fie incarcate cu zahar si lichioruri, siropuri.
Desigur, nu toate cocktail-uri de vara ingrasa. Savurati o sticla de vin spumant sau trandafir (120 calorii), un pahar de sangria alb sau rosu (150 calorii), un shot de vodca cu un strop de suc de afine si suc de club (100 calorii), sau un (Gin Rickey ( o calorie 90 shot de gin cu sifon de club si zeama de lamaie). Click AICI pntru aceste de retete de cocktail!

Blueberry Mojito
½ ceasca de afine (in stare proaspata sau dezghetata din pachet congelat)
8 - 10 frunze de menta
1 oz suc de lamaie
1 lingurită de zahar (omiteti pentru o bautura mai mica de calorii)
1.5 oz rom lumină
½ ceasca gheata zdrobita


Talmes-balmes afine, menta, suc de lamaie, zahar si in partea de jos a unui pahar. Se toarna in rom, adauga gheata pisata si se amesteca. Acoperiti cu un strop generos de sifon a clubului.
Profita 1 bautura. 164 calorii (148 calorii fara zahar)

Grapefruit Fizzer
1.5 oz gin
3 uncii rosu rubiniu sau suc de grapefruit roz
2 uncii suc
Var pana

Se toarna gin, suc de grapefruit, si suc de club intr-un pahar peste gheata si se amesteca. Strangeti pana de var in bautura.
Profita 1 bautura. 134 calorii.

2 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

pariorul spunea...

Bun Blueberry Mojito, racoritor. L-am incercat saptamana trecuta. Recomand.