29 iun. 2011

Cocktail-uri sanatoase pentru o vara fierbinte - RETETE

 Cocktail-uri sanatoase pentru o vara fierbinte - RETETE
De multe ori simtiti ca mancati mai putin in timpul verii. Te uiti la 300 la 500 de calorii. O Pina Colada a 300 - 400 si va provocam sa beti doua, nu doar unul!
In timpul verii, oamenii tind sa tanjeasca dupa cocktail-uri cu gheata rece. Aceste cocktail-uri sunt racoritoare in zilele fierbinti, dar ele de asemenea tind sa fie incarcate cu zahar si lichioruri, siropuri.
Desigur, nu toate cocktail-uri de vara ingrasa. Savurati o sticla de vin spumant sau trandafir (120 calorii), un pahar de sangria alb sau rosu (150 calorii), un shot de vodca cu un strop de suc de afine si suc de club (100 calorii), sau un (Gin Rickey ( o calorie 90 shot de gin cu sifon de club si zeama de lamaie). Click AICI pntru aceste de retete de cocktail!

Blueberry Mojito
½ ceasca de afine (in stare proaspata sau dezghetata din pachet congelat)
8 - 10 frunze de menta
1 oz suc de lamaie
1 lingurită de zahar (omiteti pentru o bautura mai mica de calorii)
1.5 oz rom lumină
½ ceasca gheata zdrobita


Talmes-balmes afine, menta, suc de lamaie, zahar si in partea de jos a unui pahar. Se toarna in rom, adauga gheata pisata si se amesteca. Acoperiti cu un strop generos de sifon a clubului.
Profita 1 bautura. 164 calorii (148 calorii fara zahar)

Grapefruit Fizzer
1.5 oz gin
3 uncii rosu rubiniu sau suc de grapefruit roz
2 uncii suc
Var pana

Se toarna gin, suc de grapefruit, si suc de club intr-un pahar peste gheata si se amesteca. Strangeti pana de var in bautura.
Profita 1 bautura. 134 calorii.

Un comentariu:

pariorul spunea...

Bun Blueberry Mojito, racoritor. L-am incercat saptamana trecuta. Recomand.